Waterprojecten in goede handen!

Ons doel is om studenten met een watergerelateerde studie zo snel mogelijk kennis te laten maken met de werkpraktijk. De watersector vraagt om jonge mensen die de handen uit de mouwen willen steken voor een duurzame wereld. 

 

Over Ons

 

Wat doen wij?

De watersector heeft te maken met groeiende uitdagingen en vraagt om mensen met kennis en drive. Veel van deze organisaties missen mankracht (‘handjes’) en zoeken een flexibele oplossing. Denk aan project ondersteuning, veldwerk, een onderzoek, communicatie/sociale media of databeheer. Studenten worden door Waterhandjes ingevlogen om te werken aan dit soort projecten. Op hun beurt profiteren studenten van een slimme bijbaan, doen ze kennis en ervaring op en bouwen ze aan hun beeld en netwerk in de watersector. 

Waterhandjes staat voor snelle en flexibele inzet van studenten. Zit een opdrachtgever om mankracht verlegen, dan leveren wij snel een passende oplossing. Energiek en enthousiast steken Waterhandjes de handen uit de mouwen, om opdrachtgevers uit de brand te helpen en te ontzorgen.

 

Inmiddels heeft Waterhandjes op >90 verschillende projecten studenten ingezet. Waterhandjes worden veelal ingezet door gemeenten, waterschappen, adviesbureaus en andere overheidsinstanties. Onder projecten en referenties lees je hier meer over.

 

Wie zijn wij?

Waterhandjes wordt geleid door programma manager Edgar Peijnenborgh. Hij is eindverantwoordelijke en onderhoud contact met de klanten. Mostafa Yaghi is projectleider en coördineert de studenten en de projecten voor Waterhandjes. Waterhandjes valt als organisatie onder Waterprof, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in vraagstukken op het gebied van water, klimaat, energie, en omgeving.

 

Programma manager

Edgar Peijnenborgh

Studentencoördinator 

Mostafa Yaghi